Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Η καταπληκτική ομοιότητα διάσημων Ελλήνων με τα παιδιά τους

Must read

Avatar of Jim Taylor
Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Σίγουρα αυτοί οι διάσημοι της ελληνικής showbiz μπορούν να καυχιούνται ότι πέτυχαν να κάνουν παιδιά κλώνους τους. Στην περιπτωσή τους τα γονίδια έκαναν τη δουλειά τους και τα παιδιά τους στις περισσότερες περιπτώσεις είναι ολόιδια με αυτούς.

Και για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε τις φωτογραφίες 7 διασήμων στα νιάτα τους για να διαπιστώσουμε αν όντως τα παιδιά τους τούς μοιάζουν όσο ισχυρίζονται.

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας

Διονύσης Σχοινάς

Διονύσης και Δημήτρης Σχοινάς είναι σχεδόν ολόιδιοι
Διονύσης και Δημήτρης Σχοινάς είναι σχεδόν ολόιδιοι

Ομολογουμένως, ο Διονύσης Σχοινάς και ο γιος του Δημήτρης, είναι ολόιδιοι. Αν και ίσως κάποιος πει ότι ίσως έχει και κάποια χαρακτηριστικά της μητέρας τους, Καίτης Γαρμπή, παρόλα αυτά όταν τον βλέπει κάποιος, σίγουρα καταλαβαίνει ποιος είναι ο πατέρας του.

Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της Μελίνα
Η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της Μελίνα

Όσο μεγαλώνει η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα, μοιάζει όλο και πιο πολύ στη μητέρα της. Όμως και μικρές μητέρα και κόρη έμοιαζαν αρκετά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες

Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς και ο γιος του Αλέξανδρος
Ο Σάκης Ρουβάς και ο γιος του Αλέξανδρος

Ο Σάκης Ρουβάς έχει με την Κάτια Ζυγούλη 4 πανέμορφα παιδιά. Ο γιος του ζευγαριού Αλέξανδρος από ότοι αντιλαμβανόμαστε από τις φωτογραφίες είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του.

Μάρκος Σεφερλής

Ο Μάρκος Σεφερλής και ο γιος του
Ο Μάρκος Σεφερλής και ο γιος του

Βλέποντας το Μάρκο Σεφερλή λίγο νεώτερο καταλαβαίνει κανείς ότι ο γιος του είναι ο μικρός κλώνος του!

Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο γιος του
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο γιος του

Αν κάποιος θέλει να μιλήσει για ομοιότητα τότε πραγματικά ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο γιος του μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό!

Τζένη Μπαλατσινού

diasimoi paidia 4 | LIFEBUZZ.gr
Η Τζένη Μπαλατσινού και η κόρη της Αμαλία Κωστοπούλου

Η πανέμορφη Τζένη Μπαλατσινού, Σταρ Ελλάς στο παρελθόν, σίγουρα πέρασε την ομορφιά και την κομψότητά της στη μεγάλη κόρη της Αμαλία, που της μοιάζει πολύ.

Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η κόρη του Φωτεινή
Ο Θοδωρής Αθερίδης και η κόρη του Φωτεινή

Σίγουρα μπαμπάς και κόρη μοιάζουν, ειδικά στη νεότερη εκδοχή του Θοδωρή Αθερίδη. Μένει να δούμε αν και το νέο μέλος της οικογένειάς τους έχει κληρονομήσει τα γονίδιά τους.

Πρόσφατα άρθρα