Γιάννης Σπαλιάρας: 4000… συνέχεια – μήνυση από το δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη.

Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας μετά τη χτεσινή ανάρτηση του Γιάννη Σπαλιάρα στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο αποφάσισε το μεσημέρι της Τρίτης ξαφνικά, να ανακινήσει εκ νέου το θέμα με τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι έχει βρεθεί ερωτικά με 4000 γυναίκες. Σε ένα άκρως απολογητικό δημόσιο μήνυμα εξέφρασε πόσο άσχημα νιώθει για εκείνη τη δήλωσή του, η οποία τον στοιχειώνει ακόμα. Τόνισε για άλλη μια φορά ότι πιέστηκε τρεις ώρες από το δημοσιογράφο τότε προκειμένου να πει έναν αριθμό.

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Βίτσας μίλησε στην εκπομπή στην “Φωλιά των ΚουΚου” και είπε τα εξής:

“Τον Ιούλιο του 2015 συναντηθήκαμε με τον κύριο Σπαλιάρα προκειμένου να του κάνω τη συνέντευξη τότε για το ΕΓΩ WEEKLY, στο οποίο ήμουν αρχισυντάκτης. Κάναμε λοιπόν μία συνέντευξη η οποία δεν ήταν μόνο προσωπική αλλά και επαγγελματική, ήταν μία συνέντευξη εφόλης της ύλης.

Βγήκε στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πιέστηκε πάρα πολύ προκειμένου να κάνει αυτή τη δήλωση, ότι επί τρεις ώρες εγώ τον πίεσα δηλαδή προκειμένου να βγει αυτός ο τίτλος, ότι, ότι “για να με ξεφορτωθεί” είπε επ’ ακριβώς, έπειτα από τρεις ώρες μου είπε ότι πήγε με 4,000 γυναίκες. Φυσικά, ήταν τα πάντα αναληθή, όλα όσα ανέφερε τότε σε εκείνη τη συνέντευξη, γιατί είπε και πολλά άλλα και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα “για ποιο λόγο βάλλεις εναντίον μου, ειδικά όταν έχω το υλικό της συνέντευξης μας”. Τότε μου ζήτησε συγγνώμη, μου είπε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί το ότι όλοι τον ρωτούν για αυτό το γεγονός κι έγραψε μία δημόσια, στο Facebook του, ανάρτηση στην οποία μου ζητούσε συγγνώμη. Επειδή δεν είμαι φιλοπόλεμος ως άνθρωπος δεν έδωσα συνέχεια.

Αναγκάζομαι τώρα να καταφύγω στη δικαιοσύνη γιατί χθες επανέλαβε τα ίδια ψεύδη, έπειτα από πέντε χρόνια, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχω μιλήσει ήδη με τον δικηγόρο μου και θα κάνω ένα ραντεβού σήμερα ή αύριο μαζί του, θα του δώσω όλα τα στοιχεία. Φυσικά και σκέφτομαι να κινηθώ νομικά γιατί το βρίσκω ειλικρινώς πολύ προσβλητικό και τρομερά αγενές”.

Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας προσπαθώντας να απολογηθεί για τις 4000 γυναίκες
Σε μπελάδες φαίνεται πως μπήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας προσπαθώντας να απολογηθεί για τις 4000 γυναίκες

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *