Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Lifestyle Επόμενη στάση... ψυγείο! Απίθανος χάρτης του μετρό για το "Μένουμε Σπίτι"

Επόμενη στάση… ψυγείο! Απίθανος χάρτης του μετρό για το “Μένουμε Σπίτι”

Must read

Jim Taylor
Ο Jim Taylor είναι content marketer και έχει αρθρογραφήσει σε αρκετά blogs και sites. Αγαπημένα θέματα, όσα αφορούν το σπίτι και το ευζείν.

Η καραντίνα είναι πια – και πρέπει να συνεχίσει να είναι- η νέα καθημερινότητα των Ελλήνων. Ευτυχώς αρκετοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν με χιούμορ την κατάσταση και ευφερίσκουν νέες ατάκες, βίντεο ή φωτογραφίες,, που μας κάνουν και να χαμογελάμε και να προβληματιζόμαστε.

Το flash.gr κυκλοφόρησε ένα νέο χάρτη του μετρό της Αθήνας που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αποτυπώνει με χιούμορ τη σημερινή μας κατάσταση.

Χωρισμένος σε χρωματιστές γραμμές σαν και αυτές των ΜΕΤΡΟ όλου του κόσμου  “μιλάει στην καρδιά” όσων “μένουμε σπίτι”

Ο νέος χάρτης του μετρό για το "Μένουμε Σπίτι"
Ο νέος χάρτης του μετρό για το “Μένουμε Σπίτι”
  • Κύρια γραμμή είναι η μπλε που ξεκινάει από την εξώπορτα που είναι (με νόημα) το παλαιό τέρμα και καταλήγει στο Νέο τέρμα πού είναι το κρεβάτι.
  • Η κόκκινη γραμμή ξεκινάει από το παράθυρο και τελειώνει στο γραφείο με ενδιάμεσους σταθμούς αλκοόλ τηλεόραση και καναπέ.
  • Η πράσινη γραμμή ξεκινάει από τα σκουπίδια και αφού περάσει από την οδοντόκρεμα το πλυντήριο και το μπολ του γατιού καταλήγει σε έναν Βασιλικό που είχαμε ξεχάσει αν ζει ακόμα.
  • Για τους πιο υποψιασμένους υπάρχει και η κίτρινη γραμμή που ξεκινάει από την εξώπορτα και φτάνει μέχρι το ψυγείο με τη διαδρομή αυτή να συνοδεύεται από πιθανά μικρόβια

Καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας χιλιάδες χιουμοριστικές ιδέες σε σχέση με τα όσα ζούμε από την πανδημία του κορωνοϊού. Αυτός ο χάρτης είναι από τις καλύτερες ιδέες που είδαμε  online.

Πρόσφατα άρθρα