Έλληνες τραγουδιστές “Μένουν σπίτι” τραγουδώντας “Θα κάτσω σπίτι” – video

Μετά από την ανάρτηση με τα παιδιά και το σκυλάκι της οικογένειας ο πρωθυπουργός ανήρτησε ακόμη ένα μήνυμα για το “Μένουμε Σπίτι” μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανήρτησε βίντεο με το τραγούδι “Θα κάτσω σπίτι”, του αείμνηστου Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Στο βίντεο εμφανίζονται μια σειρά καλλιτεχνών όπου τραγουδούν στίχο στίχο το τραγούδι “Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι”, αναφέρει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα: Μένουμε σπίτι

Ένας όμορφος τρόπος να μεταδώσουμε το μήνυμα. Για να στηρίξουμε όσους δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή, μένουμε υγιείς, μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι! Ευχαριστούμε την εταιρεία, τους καλλιτέχνες και συντελεστές και φυσικά, την οικογένεια Κηλαηδόνη.#menoumespiti #menoume_spiti #μένουμεσπίτι

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Dienstag, 24. März 2020

Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.

Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν "Θα κάτσω σπίτι"
Έλληνες καλλιτέχνες τραγουδούν “Θα κάτσω σπίτι”

πηγή: newsit.gr

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!