Διάσημος τραγουδιστής αποκαλύπτει: “Περνάω δύσκολα οικονομικά, περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου”. Δείτε ποιος είναι

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή Happy Day έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Τουρνάς, ο αγαπημένος τραγουδιστής της δεκαετίας του ’70 και ’80. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθώς εδώ και τρία χρόνια περιμένει να βγει η σύνταξή του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ” Οι άνθρωποι κάποια τραγούδια τα κάνουν δικά τους. Αυτά χρωστάς να τα πεις όταν έρχονται να σε ακούσουν. Άνετα οικονομικά δεν είμαι. Και δεν νομίζω ότι κανένας που ακολούθησε δρόμους σαν τους δικούς μου δεν μπορεί να είναι άνετα. Ο λόγος είναι ότι το λαϊκό τραγούδι με τη νύχτα και τη λαϊκή διασκέδαση είχε πάντα πολλά λεφτά.

Το δικό μου το είδος δεν είχε ποτέ μεγάλες αμοιβές. Είμαι στην περίοδο της σύνταξης, παίρνω ακόμα έναντι γιατί δεν έχει βγει η κανονική. Είναι αυτά τα μυστήρια του ελληνικού κράτους που πολεμάμε εδώ και 50 χρόνια τη γραφειοκρατία και νίκη δεν έχει. Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου.”

Τρία χρόνια περιμένει ο Κώστας Τουρνάς προκειμένου να βγει η σύνταξή του
Τρία χρόνια περιμένει ο Κώστας Τουρνάς προκειμένου να βγει η σύνταξή του

Επίσης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και αποθηκεύστε με το Αστεράκι για να μην χάνετε τα άρθρα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *