Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική News Χαλκιδική: ΛΟΥΚΕΤΟ στην κατασκήνωση που εντοπίστηκαν τα δύο κρούσματα κορωνοϊού

Χαλκιδική: ΛΟΥΚΕΤΟ στην κατασκήνωση που εντοπίστηκαν τα δύο κρούσματα κορωνοϊού

Must read

Την ανακοίνωση έκαναν οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική μέσω μιας ανάρτησής τους στη σελίδα τους στο Facebook.

Το πρώτο κρούσμα ήταν ένα 15χρονο κορίτσι ενώ σήμερα βρέθηκε θετική και μια 11χρονη. Οι γονείς ήδη έσπευδαν στην κατασκήνωση για να πάρουν τα παιδιά τους, ενώ οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι ο χώρος θα παραμείνει κλειστός από τις 19 έως τις 22 Ιουλίου προκειμένου να απολυμανθεί ο χώρος.

Τι γράφει η ανακοίνωση της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική

Τα τελευταία 24ωρα δίνουμε κι εμείς τη δική μας μάχη. Από τη μία, η υγεία των παιδιών και των ανθρώπων μας, από την άλλη η ανάγκη να προσφέρουμε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στους κατασκηνωτές μας γεμάτο γέλιο, χαμόγελα, συγκινήσεις και στιγμές που θα τους συντροφεύουν έναν ολόκληρο χειμώνα.

Τα τελευταία 30 χρόνια στελέχη της κατασκήνωσης και κυρίως κατασκηνωτές, δίνουμε χρώμα στα καλοκαίρια και τους χειμώνες μας. Η ιδέα της κατασκήνωσης, ανεξαρτήτως επωνυμίας, έμοιαζε και συνεχίζει να μοιάζει ως μία από τις απαντήσεις και διεξόδους από τη σκληρή, πολλές φορές, πραγματικότητα. Το θεατράκι μας, η φωτιά των ευχών, η βραδιά τραγουδιού, τα ταλέντα των κατασκηνωτών και τα γέλια τους ηχούν ακόμη μέσα μας από τη χθεσινή βραδινή ψυχαγωγία. Η σκέψη αυτή κάνει ακόμη δυσκολότερη την απόφασή μας, αλλά παράλληλα τονίζει το υψηλό αίσθημα ευθύνης που νιώθουμε απέναντι στο πολυτιμότερο δώρο που μας κάνετε, τα παιδιά σας, τους δικούς μας κατασκηνωτές.

Αποφασίζουμε, λοιπόν, ότι η κατασκήνωση θα παραμείνει κλειστή κατά το διάστημα 19-22 Ιουλίου για να απολυμανθούν όλοι οι χώροι μας και να υποβληθεί σε τεστ όλο το μόνιμο προσωπικό μας. Ως εκ τούτου, η επόμενη κατασκηνωτική περίοδος θα ξεκινήσει 4 ημέρες αργότερα, ώστε να προβούμε σ’ όλες τις απαραίτητες διαδικασίες.

Πρόσφατα άρθρα