Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021
Αρχική Lifestyle Ανδρέας Γεωργίου: "Ο Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους"

Ανδρέας Γεωργίου: “Ο Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους”

Must read

Μαίρη Φρέση
Η Μαίρη Φρέση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή άρθρων σε blog και sites.

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στις πληροφορίες που ακούγονται για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη με μια ανάρτηση στα social media.

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο το βράδυ της Ανάστασης με πόνους στο στήθος, όπου και διαπιστώθηκε οξύ στεφανιαίο νόσημα.

Έκτοτε νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα. Σήμερα, ο Ανδρέας Γεωργίου, σεναριογράφος και συμπρωταγωνιστής του Γιώργου Παρτσαλάκη στις 8 Λέξεις, έκανε μια ανάρτηση στα social media, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Έγραψε: «Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Γεωργίου: Είναι ερωτευμένος και δεν το κρύβει

Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε το κοινό για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη
Ο Ανδρέας Γεωργίου ενημέρωσε το κοινό για την πορεία της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Πρόσφατα άρθρα