Για τη σαλάτα αυτή η Αφροδίτη Γεωργιάδου έχει χρησιμοποιήσει προϊόντα χαρακτηριστικά της ποντιακής κουζίνας, όπως το γαΐς τυρί και τα κοκκύμελα, με τα οποία φτιάχνουν πετιμέζι και εδώ τα αντικαθιστούμε με μαρμελάδα κόκκινων φρούτων. Η σάλτσα διατηρείται για λίγες μέρες στο ψυγείο και χρειάζεται λίγο ζέσταμα σε χαμηλή φωτιά πριν από το σερβίρισμα.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
Μεγάλος σεισμός τώρα στην Τουρκία μεγάθους 5.6 ρίχτερ. Ο σεισμός είχε επίκεντρο την περιοχή Sulusaray… Read More
Άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα αλλά έρχεται αφρικανική σκόνη και λασποβροχές Σύμφωνα με το meteo.gr, την… Read More
Συγκινημένη δηλώνει η Κέιτ Μίντλετον από την αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου για την… Read More