Επτά αθηναϊκές διευθύνσεις για ένα από τα ωραιότερα παραδοσιακά γλυκά, που αγαπάμε να τρώμε όλο το χρόνο
Καλό το βάσκικο τσιζκέικ, καλή κι η κρεμ μπριλέ αλλά μια ωραία, μυρωδάτη γαλατόπιτα με την πλούσια γεύση του ποιοτικού γάλακτος έχει άλλη χάρη. Μας αρέσουν τόσο οι «ξεσκέπαστες» με το χοντρό, τραγανό φύλλο όσο και εκείνες που δεν έχουν βάση αλλά αποτελούνται μόνο από μια σφιχτή, ψημένη κρέμα με ελαφρά καψαλίσματα. Το παράδοξο είναι πως το βάσκικο τσιζκέικ μπορεί να το βρει κανείς σε σε ένα σημεία της Αθήνας ενώ η γαλατόπιτα φαντάζει πιο «εξωτική». Θέλει ψάξιμο. Ψάξαμε λοιπόν στους φούρνους και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης και βρήκαμε πού ξεφουρνίζουν αυτή την εποχή αυτό το παραδοσιακό γλυκό.
Διαβάστε όλο το άρθρο στην πηγή
Όλες οι Ειδήσεις στο lifebuzz.gr
- Ακολουθήστε μας στο Google News
- Ακολουθήστε μας στο Facebook
- Ακολουθήστε μας στο Twitter
- Ακολουθήστε μας στο Instagram