Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φοράτε ΓΥΑΛΙΑ; Κάντε το τέλειο μακιγιάζ με απλά βήματα

Must read

Τα γυαλιά δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Υπάρχουν διάφορα στυλ, σχήματα και χρώματα γυαλιών, κατάλληλα για κάθε δομή προσώπου. Ωστόσο, μερικές φορές, ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο ξοδεύετε στο μακιγιάζ σας κάθε πρωί, απλά δεν δένει με τον τρόπο που το περιμένατε αφού φορέσετε τα γυαλιά σας. Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές για να κάνετε το τέλειο μακιγιάζ αν φοράτε γυαλιά.

Δώστε μάκρος στις βλεφαρίδες σας

Χρησιμοποιείστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα
Χρησιμοποιείστε το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες για να φαίνονται τα μάτια σας μεγαλύτερα

Δοκιμάστε να μη βάλετε πολύ μάσκαρα και επιλέξτε μόνο να αυξήσετε τον όγκο των βλεφαρίδων σας με ένα ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Αυτό θα δώσει την ίδια ψευδαίσθηση μεγαλύτερων ματιών μέσω των γυαλιών σας. Ωστόσο, εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα, εστιάστε μόνο στις ρίζες των βλεφαρίδων σας.

Τονίστε τα φρύδια σας

Τονίστε τα φρύδια για να αναδείξετε το πρόσωπό σας
Τονίστε τα φρύδια για να αναδείξετε το πρόσωπό σας

Τα φρύδια μπορούν να αναδείξουν την εμφάνισή σας, ανεξάρτητα από το αν φοράτε γυαλιά ή όχι. Γίνεται ακόμη πιο σημαντικό όταν τα γυαλιά σας ίσως κρύβουν τα μισά φρύδια σας. Βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα φρύδια σας στο σωστό σχήμα. Επίσης, γεμίστε τα φρύδια σας λίγο για να δώσετε μια πληρέστερη εμφάνιση. Έχοντας καλά διατηρημένα φρύδια αναδεικνύεται ολόκληρο το βλέμμα του προσώπου.

Μη βάζετε πολύ ρουζ ή πούδρα στη μύτη σας

Μη βάζετε υπερβολικό μέικ απ στη μύτη σας
Μη βάζετε υπερβολικό μέικ απ στη μύτη σας

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για άτομα που φορούν γυαλιά είναι ο ιδρώτας στην περιοχή γύρω από τη μύτη. Αυτό μπορεί να καταστρέψει μακιγιάζ σας. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι έχετε εφαρμόσει πολύ μέικ απ ή πούδρα. Θα είναι καλύτερο αν εφαρμόσετε μόνο ένα λεπτό στρώμα, ειδικά στη γέφυρα της μύτης.

Τονίστε το κάτω βλέφαρο με κονσίλερ

Χρησιμοποιήστε κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους
Χρησιμοποιήστε κονσίλερ για τους μαύρους κύκλους

Σε αντίθεση με ότι πιστεύετε, πρέπει να φοράτε κονσίλερ ακόμα κι αν φοράτε γυαλιά. Στην πραγματικότητα, η σκιά που ρίχνουν τα γυαλιά μπορεί να κάνει τους μαύρους κύκλους χειρότερους. Ως εκ τούτου, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα λαμπερό κονσίλερ κάτω από τα μάτια σας. Θα βοηθήσει να φωτίσει την περιοχή κάτω από τα μάτια και να αντισταθμίσει τη σκιά των γυαλιών. Εάν έχετε πολλούς μαύρους κύκλους, συνιστάται επίσης να χρησιμοποιήσετε διορθωτικό χρώματος πριν από το κονσίλερ για καθαρότερη εμφάνιση.

Φορέστε ένα έντονο κραγιόν

makigiaz gia gyalia 6 | LIFEBUZZ.gr

Το μακιγιάζ έχει να κάνει με την ισορροπία. Με το ελάχιστο μακιγιάζ γύρω από τα μάτια και τη μύτη σας, έχετε πλέον την ελευθερία να πειραματιστείτε με ένα τολμηρό κραγιόν. Μπορείτε να δοκιμάσετε ένα έντονο κόκκινο ή μπορντό. Έτσι το μακιγιάζ σας θα φαίνεται φρέσκο κι όχι θαμπό και κουρασμένο.

Φωτό

Πρόσφατα άρθρα